Over mij

Hi! Ik ben Elisa, 27 jaar en een vat vol creatieve idee├źn. Ik ben zelf getrouwd sinds 1 september 2018 en toen kreeg de huwelijksmicrobe helemaal te pakken. Ik ben ook mama van een zoontje sinds augustus 2020.

Waar ik van hou: een mooie tafel dekken voor vrienden of familie, kleuren matchen in m’n interieur, lekker eten, zorgen voor anderen, to-do-lijstjes maken en afvinken uiteraard, uren scrollen tussen mooie plaatjes…

Ik ben ook echt een romanticus eerteklas #suckerforlove. Ik en romantiek zijn 2 handen op 1 buik. Geen verrassing dus dat ik als klein meisje sowieso wou trouwen in een prinsessenjurk en dat ik ervan hou om andere verliefde tortelduifjes te zien stralen!

Je kan me heel vaak vinden op rommelmarkten, op oma’s zolder of in de kringloopwinkel. Ik vind het leuk om materialen te hergebruiken of DIY-projecten te realiseren. Ik heb dus ondertussen al heel wat eigen decoratiemateriaal verzameld dat ik maar al te graag gebruik om een huwelijk vorm te geven.

Wat je nog meer moet weten van mij? Dat is dat ik me altijd helemaal smijt als ik ergens voor ga, dus ook voor jullie huwelijk!