Huwelijk Lotte & Dieter 04/09/2021

Celebration of love

Het kwam er eindelijk van, ze zijn getrouwd! Lotte & Dieter, een huwelijk waar ik met heel mijn hart aan werkte. We startten van een lege locatie, het fabriekspand, en we maakten er een pareltje van… Al zeg ik het zelf, van zo’n mooie samenwerkingen wordt ik melig. Ik zou zo opnieuw trouwen. Dankzij een geweldig team werd dit allemaal mogelijk gemaakt. Team work makes the dream work, for sure.

En of er gevierd werd. Het was een lange rit ernaar toe, met hobbels en bobbels, maar het werd een feest om U tegen te zeggen. Last minute werden nog heel wat puntjes op heel wat i’s gezet. Ik ben zo trots, op hen, om ons, op iedereen die eraan meewerkte. Het totale plaatje klopte. Een extra weetje, Lotte & Dieter behoren tot onze dichte vriendengroep wat deze dag voor mij extra speciaal maakte. Ik was tegelijk aan het werk, maar ik heb zo meegenoten van de liefde. I would do it all over again!