Summer vibes

Op een zonnige zondag in maart mocht deze ‘lucky bastard’ zich nog eens helemaal laten gaan voor een styled shoot met heel wat leuke leveranciers.

Oh boy, wat heb ik me ‘gejeund’ zouden we hier zeggen. Nog eens voluit gaan met fleurige zomerse kleuren die tot in de details doorgetrokken worden. Citrusvruchten die je een instant zomers gevoel geven, can it get any better? Je zou er van gaan dromen tijdens deze druilerige dagen.

Waar liefde de tafel dekt, smaakt eten het best. De modellen straalden op de setting, maar ook de setting op zich was stralend. Iemand zei me die dag: Elisa, wat een, zo dankbaar om te fotograferen. Yes, klein vreugdedansje. Tafelstyling staat bij mij met stip op 1, bij jou ook?

Enjoy some summer wedding vibes…

Fotografie @audreynaessensfotografie
Modellen @laurareyne @gewooncharlie
Planning & styling @festabyelisa
Bloemen @deroos.bloemmagie
Locatie @debonneterieaalst
Muah @makeupandhaireline
Grafisch @maxine_grafischontwerp
Juwelen @nelebraetjewelry
Taart @cremeaucoeur
Jurken @lechapeau.antwerpen @marylise.bridal
Rentals @picobello