Huwelijk Joni & Joeri 20/06/2020

Life is too short to wait…

Ondanks het C-virus kozen Joni & Joeri er toch voor om hun ja-woord te geven op 20 juni 2020. Het werd een intiem huwelijk met dichte vrienden en familie erbij, volgens de maatregelen natuurlijk. 😉

Op deze stralende zaterdag mocht ik alles in goede banen leiden. We startten met wat me-time voor bruid en bruidegom met haren en make-up. Eens de strik van Joeri op de juiste plaats zat en alle knopjes van Joni haar kleed eindelijk dicht waren…konden ze elkaar ontmoeten. Look at her weddingdress! Daarna trokken we samen naar het stadhuis van Poperinge om hun liefde te vieren. Ik begeleidde hen ook tijdens de fotoshoot in het prachtige domein ‘De Blankaart’. Geloof me, dat is een hele uitdaging als je doorheen alles het kleed proper wil houden! Afsluiten deden ze met een gezellige bbq in hun bubbel.

Review